Президентът на Турция Реджеп Таип Ердоган изрази увереността си, че ще спечели предстоящите президентски

...
Президентът на Турция Реджеп Таип Ердоган изрази увереността си, че ще спечели предстоящите президентски
Коментари Харесай

Ердоган е сигурен в победата си на президентските избори

Президентът на Турция Реджеп Таип Ердоган изрази увереността си, че ще завоюва идните президентски избори още на първия тур, като събере 50 % от гласовете, в изявление за „ Си Ен Ен Тюрк ”.

Той акцентира, че наблюдава голямото внимание на хората към него по време на обществените манифестации и други срещи.
Ердоган акцентира, че наред с наблюденията от митингите, изследванията на публичното мнение също демонстрират, че той печели против съперниците си. " Видях тази увереност по време на моите манифестации в Багчилар, Пендик, както и в потърпевшия от земетресението район. Имаме тим и всички мои другари ще бъдат на терена. От друга страна, аз ще се причисля към церемониите по встъпване в служба ", сподели той.

Ердоган акцентира, че турският народ също схваща смисъла на идните избори за бъдещето на Турция, като акцентира: " Тези избори на 14 май са от жизненоважно значение за нас, с цел да осъществяваме нашата визия за столетието на Турция. "

Като укори опозицията, че се пробва да блокира реализирането на " Векът на Турция ", той упрекна противниците си, че нямат съответен план, блян или визия за бъдещето на страната. " Ето за какво тези избори са доста значими. Вярвам, че и нашите жители в действителност са разбрали това ", допусна той.

Президентът Ердоган също по този начин разкритикува опозиционния алианс за партньорството ѝ с Народнодемократическата партия (НДП), която е изправена пред риска от дефинитивно закриване поради хипотетичните си връзки с терористичната организация ПКК.

НДП е оповестила, че е част от опозиционния алианс, като не е издигнала собствен претендент за президент, съобщи Ердоган: " Следователно тази терористична организация също е сътрудник на масата на опозиционния алианс. "

" Моят народ ще разбие този скрит план. Той няма да остави страната в ръцете на тази безперспективна съпротива и няма да разреши господството на терористичните организации ", добави той.

Послание към Запада

На въпрос по отношение на обстоятелството, че изборите в Турция се наблюдават от близко от интернационалната общественост, Ердоган съобщи: " Това е значимо във връзка с мястото на Турция в света ".

Западът има някои калкулации във връзка с Турция, акцентира президентът: " Чрез тези избори Турция ще насочи обръщение към Запада. Трябва деликатно да оценим това обръщение. Тази страна към този момент не чака реакцията на Запада, до момента в който се бори против тероризма или образува икономическата си политика. Ние нямаме такава угриженост. "

Западът е срещу успеха на Ердоган на изборите, счита Ердоган: " Тази позиция, която заемат, в действителност е ориентирана против нашия народ. Моят народ ще разбие тази режисура на 14 май. 14 май ще бъде самобитната точка на изкривяване. "

Освен Западът, ислямският свят, както и африканският континент също наблюдават деликатно изборите в Турция, означи президентът. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР